We offer montage

There may be price inaccuracies due to the volatile market - exact price after a call with a consultant on 0877753538

Information

Кой сме ние и каква е нашата мисия?

ХендиБаня е българско дружество, чията основна мисия е бъде лоялен доставчик, продавач и представител на продукти за цялостно обзавеждане на баня и санитарни помещения . ХендиБаня е едно естествено продължениe на БГХЕНДИМЕН – след натрупан солиден опит в сферата на строителните ремонти стана ясно, че българските домакинства масово обновяват баните и санитарните помещения. Именно това постави и основите на нашата главната цел - да предложим на клиентите си продукти в различен ценови диапазон, но и да задоволим най-претенциозните.

Какво предлагаме?

Ние от ХендиБаня чрез директни продажби и дистрибуция предоставяме на клиентите си широка гама от продукти за обзавеждане на баня и санитарни помещения, които са от различни германски, италиански, испански, турски, чешки и др., вкючително и български производители. Една част от продуктите са добре известни и предпочитани марки на българския пазар, а друга част са непознати на нашия пазар, но прецизно са подбрани от нас, като сме съобразили съотношение качество с цена и съпоставка с познатите продукти.

Защо да изберете нас?

Ние предлагаме на нашите клиенти разнообразни продукти за цялостно обзавеждане на баня и санитарни помещения, като предоставяме също така:

  • - специално и индивидуално обслужване на всеки клиент чрез изчерпателна информация за продуктите и услугите, които предлагаме;
  • - компетентни съвети и препоръки за най-подходящите продукти, като подпомагаме и съдействаме на клиента за възможно най-добрия избор според вкуса и желанията му;
  • - изготвяне на проекти за цялостен вид на мечтаната баня, с което да визуализираме и вдъхновим желанието на клиента.

Всеки наш клиент има уникалната възможност да получи една комплексна услуга, включваща цялостно обслужване по отношение на баня - от избор на най-подходящи продукти чрез доставка до монтирането им. Целта на това цялостно обслужване е значително да подпомогнем нашите клиенти в спестяване на време и средства по една цялостна промяна на банята.

Ние се стремим към пълно обслужване на клиента, т.е. от предоствяне на продуктите за обзавеждане на баня и санитарни помещения през изработване на 3D проект за изгледа на банята от ХендиБаня до монтирането/ ремонтирането на банята от БГХендиМен. С това целим да осигурим пълно обслужване и комфорт на клиента, също така и цялоста грижа за неговите индивидуални нужди.

Какви са нашите предимства?

  1. Закупен продукт от нас може да бъде транспортиран и монтиран за клиента безплатно и в кратък срок!
  2. Осигуряваме бърза доставка, монтаж и гаранция на предлаганите от ХендиБаня продукти!
  3. Предоствяме индивидуален подход към всеки клиент чрез цялостно проектно предложение за обзавеждане на баня „от“ – „до“, бързо доставяне на избраните продуктите и монтиране на продуктите!
  4. Компетентно и комплексно обслужване, съветване, визуализиране (3D проектиране) и изграждане на баня.
  5. Осигуряваме качествено извършване на ремонти на баня от сестринското дружество БГХендиМен!
  6. Винаги подаряваме усмивка и добро настроение за нашите клиенти!