Предлагаме монтаж

Може да има неточности в цените поради променливия пазар - точна цена след разговор с консултант тел: 0877753538

Често задавани въпроси

Този въпрос е радост за очите ни :)

Заповядайте, обадете се на 0877753538. Звънкайте смело, ние сме тук за Вас и с удоволстие ще съдействаме :)

Нашият шоурум е в гр. София, кв. Красна Поляна, бул. Възкресение 1. Веднага до бензиностанция “Шел” от едната страна, а от другата сме съседи с НАП - Красна Поляна.

Работим всеки ден и с удоволствие ще Ви посетим, ако се нуждаете от компетентен съвет за Вашата баня.

По-скоро за нас ще бъде удоволствие да ни поканите, за да Ви дадем безплатен съвет, който да е абсолютно съобразен според Вашия бюджет ;)

О да, разбира се! Ние сме сестринска фирма на "БГХендиМен" ЕООД и за нас монтажа не е проблем. Даже, ако се обадите ще Ви предложим и продукти, които са с включен монтаж ;)

Ако поръчате продукт, а искате и монтаж, и сте в София - до 24 часа ще Ви бъде доставен от специалист по ВиК, който ще го монтира веднага.

Това другаде го няма ;)

Имаме ли в наличност желаният от Вас продукт, веднага го изпращаме и Вие ще го имате в рамките на 48 часа, ако сте извън София, а за София - 24 часа.

Ако не е в наличност ще Ви се обадим и ще Ви предложим дата за доставката :)

Ние предлагаме обзавеждане за баня. Няма нещо, което другите да го имат, а ние да не го притежаваме - може само обратното :)

Всичко за банята, ама каквото се сетите, ние го имаме. Можем да Ви направим и ремонта на банята с помощ на нашата по-голяма сестричка “БГХендиМен” ЕООД.

Не, не се заплаща! Ние сме тук за Вас по всяко време, за да помогнем, за да сме Ви полезни. Това е нашето призвание - възползвайте се смело!!! ;)

О да, разбира се. Иначе няма как да видите творението си :) Това е идеален начин за експериментиране. Махаме - слагаме продукти с различен дизайн, цена и т.н докато не сте абсолютно сигурни, че това е Вашата баня! :)